Bericht verzonden!
Ik probeer binnen 3 dagen contact met je op te nemen.

terug

Contactgegevens

Klaar om te floreren?

Onze focus ligt op het bieden van smaakvolle, voedzame gerechten en inspirerende, educatieve ervaringen. We streven naar hoogwaardige ingrediënten, creatieve recepten en een persoonlijke benadering om uw evenement speciaal te maken.

Wat onderscheidt uw plantaardige catering of lezingen van andere aanbieders?

Ja, onze lezingen kunnen variëren en zijn gericht op verschillende aspecten van plantaardige voeding, zoals gezondheidsvoordelen, kooktips, duurzaamheid, en meer. We passen de inhoud graag aan op basis van uw interessegebieden. jouw klanten.

Zijn jullie lezingen gericht op specifieke onderwerpen in de plantaardige voeding?

Ja, absoluut. We zijn ervaren in het omgaan met diverse dieetwensen en voedselallergieën. Laat ons vooraf weten welke specifieke dieetbeperkingen er zijn, zodat we een menu kunnen samenstellen dat aan al uw behoeften voldoet.

Kunnen jullie rekening houden met voedselallergieën en dieetbeperkingen bij evenementen?

Veelgestelde vragen
alle kookworkshops bekijken

Plantaardig Koken 101: de basis

Plantaardige food safari door Zuid-Afrika

Verrassend plantaardig

mijn meeste geboekte workshops

“Jennifer creëert een fijne atmosfeer, je gaat samen aan de slag en na hard werken verschijnen er bijzondere gerechten.”

- Martien

“Fantastische workshop, tot in de puntjes verzorgd! Heel veel van Jennifer geleerd, het was ook nog gezellig en het eten was heerlijk.”

- Nina

“Ik vond de workshop heel leerzaam en lekker, het was keurig verzorgd en Jennifer vind ik een lieve behulpzame en geduldige vrouw, naar mijn mening zeer geschikt.

- Eelkje

"De  catering op onze bruiloft was een groot succes! De gerechten waren niet alleen verrassend lekker, maar ook prachtig gepresenteerd. Het plantaardige menu voegde een uniek en verfijnd aspect toe aan onze speciale dag. Absoluut een aanrader voor een onvergetelijke culinaire ervaring!"

- Nathalie

“Aanrader, wij hebben het zeer de moeite waard gevonden!”

- Martien

"De plantaardige catering was verrassend smaakvol! De gerechten waren verfijnd en heerlijk, en het plantaardige aspect voegde een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving. Een culinair genot dat zeker indruk maakte!"

- Jacqueline

“Jennifer gaf zeer heldere uitleg en het resultaat was om je vingers bij af te likken.
De middag was gezellig, inspirerend, leerzaam en lekkerrr!”

- Menno

"De gerechten waren heerlijk en zorgden voor een smaakvolle ervaring die door iedereen werd gewaardeerd. Een fantastische keuze voor ons speciale samenzijn!"

- Jaap

“Veel geleerd, geproefd en allerlei lekkere dingen gemaakt.
Echt een feestje!"

- Corien

“Heerlijk ontspannend en verrassend. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.”

- Anja

“Vandaag een hele inspirerende, goed voorbereide, workshop gevolgd met een leuk groepje mensen en heerlijk eten. Dit smaakt naar meer!”

- Rebecca

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief waar je de laatste updates direct in je inbox ontvangt.

Nieuwsbrief

join the list

Jennifer Deacon
info@floreerkitchen.nl
Kvk 82715017
Btw NL003723195B65
Heerenveen, Nederland

Laat je positief verrassen met plantaardig eten. Je ontdekt wat je allemaal wél kan eten voor meer energie en een gezond gewicht.