Geniet van verrukkelijke plantaardige gerechten op jouw favoriete plekje, terwijl je smult van een lunch, een shared dinner, een buffet of overheerlijke hapjes. Of je nu een feestje viert, een borrel, bruiloft, retraite of teamdag hebt, wij zorgen voor de culinaire hoogstandjes!

Duurzaam, plantaardig, voedzaam en een feest voor iedereen!

catering

Met een explosie van smaken, 100% plantaardig en prachtig opgemaakt in onze eigen unieke stijl. Het menu is geïnspireerd op de wereldkeuken.

We gebruiken onbewerkte ingrediënten van het seizoen, zoveel mogelijk biologisch of uit onze moestuin, zodat je exact weet wat je in je mond stopt en hoe supergoed het voor je is. Maar bovenal, superlekker!

Onze gerechten zijn gemaakt met liefde en dat proef je!

menukaart bekijken

Onze keuken is grotendeels biologisch, 100% plantaardig en zonder dierlijke producten. Neem gerust contact op met jouw catering wensen. Ook voor bedrijfscatering en vergaderlunches hebben we een fijn assortiment.

Ook bij jou thuis en op locatie verzorgen we graag je feestje, familiedag, levensviering, bruiloft, borrelhapjes, lunch, diner, buffet en iedere andere gelegenheid vanaf 8 personen. Floreer Kitchen wordt regelmatig geboekt voor langer durende projecten of retraites. (Check de kalender om te zien of er beschikbaarheid is voor jouw evenement.) Neem bij twijfel gerust even contact met ons op.

Bij jou thuis of op locatie, wij regelen de catering!

neem contact op

We hebben al veel mooie opdrachten verzorgd voor o.a.

“Jennifer creëert een fijne atmosfeer, je gaat samen aan de slag en na hard werken verschijnen er bijzondere gerechten.”

- Martien

“Fantastische workshop, tot in de puntjes verzorgd! Heel veel van Jennifer geleerd, het was ook nog gezellig en het eten was heerlijk.”

- Nina

“Ik vond de workshop heel leerzaam en lekker, het was keurig verzorgd en Jennifer vind ik een lieve behulpzame en geduldige vrouw, naar mijn mening zeer geschikt.

- Eelkje

"De  catering op onze bruiloft was een groot succes! De gerechten waren niet alleen verrassend lekker, maar ook prachtig gepresenteerd. Het plantaardige menu voegde een uniek en verfijnd aspect toe aan onze speciale dag. Absoluut een aanrader voor een onvergetelijke culinaire ervaring!"

- Nathalie

“Aanrader, wij hebben het zeer de moeite waard gevonden!”

- Martien

"De plantaardige catering was verrassend smaakvol! De gerechten waren verfijnd en heerlijk, en het plantaardige aspect voegde een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving. Een culinair genot dat zeker indruk maakte!"

- Jacqueline

“Jennifer gaf zeer heldere uitleg en het resultaat was om je vingers bij af te likken.
De middag was gezellig, inspirerend, leerzaam en lekkerrr!”

- Menno

"De gerechten waren heerlijk en zorgden voor een smaakvolle ervaring die door iedereen werd gewaardeerd. Een fantastische keuze voor ons speciale samenzijn!"

- Jaap

“Veel geleerd, geproefd en allerlei lekkere dingen gemaakt.
Echt een feestje!"

- Corien

“Heerlijk ontspannend en verrassend. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.”

- Anja

“Vandaag een hele inspirerende, goed voorbereide, workshop gevolgd met een leuk groepje mensen en heerlijk eten. Dit smaakt naar meer!”

- Rebecca

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief waar je de laatste updates direct in je inbox ontvangt.

Nieuwsbrief

join the list

Jennifer Deacon
info@floreerkitchen.nl
Kvk 82715017
Btw NL003723195B65
Heerenveen, Nederland

Laat je positief verrassen met plantaardig eten. Je ontdekt wat je allemaal wél kan eten voor meer energie en een lang slank leven.